sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Pakkanen se vaan jatkuu

Moikka! Sori nyt tästä postaus tauosta :) En oo kanien kaa mitään ihmeellistä tehny jonkun verran ollu vapaana ja ulkona. Kuvia en oo kamalasti ottanu. Pari kuvaa Porkkanasta otin, Pilvestä en saanu yhtäkään kun sillä oli niin villi meno päällä :D No mutta Pilvi painotteista ens kerralla. Apua teitä on jo 56 lukijaa!!!! <3 Jokainen teistä on tärkeä :) Toivon myös että ette rupea lukemaan blogiani vaan arvonnan takia :) Ja osallistukaahan arvontaankin :) Tilatakkin vielä voi. Rahat pitää viim. lähettää 6.2. Arvonnan suoritan tiistaina 11.2. Toivokaa postauksia jos jotain erikoista haluatte. Oon tehny pari postausta valmiiks että kun meen Englantiin niin voin sitten julkaista jotain postauksia ettei tuu ihan postaamaton viikko :) No mutta tuossa nyt ne kuva Porkkanasta ja seuraavaan postaukseen :) Ainiin annoin ne Englannista saamat lelut kaneille ja on kyllä tykätty eli niitä ostan sitten lisää. Pilvi sai porkkana loofah lelun ja Porkkana sai naru/puu lelun :)

4 kommenttia:

  1. mikset suorita sitä arvontaa aiemmin niin sit jos joku haluu tilata kun ei voittanu arvonnassa ja onk siin tokaa sijaa??????

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jos haluaa tilata voi tilata ja jos voittaa niin lähetän sitten palkinnon mukana rahat takaisin :) Ja on toinenkin sija :)

      Poista