sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Ulkolu kuvia (taas)

Moikka! Nyt tulee taas niitä ulkoilu kuvia kun kaneja on kivoilla säillä niin mukava kuvata että niitä kuviakin on mutta huomenna tuleekin vähän yhteistyö juttuja joista lisää huomenna ;) Nyt on kanit jo paljon paremmin yhessä vaikkakin vielä pientä alistusta onkin. Ollaan näillä näkymin lähdössä pitkän mietinnän jälkeen lähdössä kummankin kanien  kanssa leirille. Mietin pitkään että otanko Pilveä ollenkaan kun se ei hyppää kun tuo on estepainotteinen leiri mutta päätin että otan koska Pilvi täyttää jo 5v niin ei meillä enään niin montaa vuotta valitettavasti ole yhdessä niin mukavia muistoja haluun saada mahdollisimman paljon <3 Eli siellä olisin 9.6-13.6 :) Muuta ohjelmaa meillä ei kesäksi ole paitsi ehkä se leiri :) PS. Pari Viivinkin kuvaa eksy mukaan :D

5 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Tuleeko Porkkana ja Pilvi siis jo noin hyvin toimeen? : )

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania kuvia<3<3 kiva kun kesä tulee niin voi olla ulkona enemmän:) ihania päiviä sinnekkin päin <3 toivottavasti teillä on hauskaa siellä leirillä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Niimpä, kanitki tykkää :) Kiitos, pidetään :)

   Poista
 3. Kiva blogi sulla ! Mut kannattaa laittaa nuo kuvat isommiksi nii näyttäisi kivemmalta. Ja sit et postaat riittävän usein ja kuvia on , mutta voisit vähän karsia joitakin kuvia etkä laittaa noin montaa. :) Muu´ten tosi kiva blogi ! :)

  VastaaPoista