tiistai 13. toukokuuta 2014

Yhteisen häkin esittely

Moi! Nyt sainpi vihdoin tehtyy ton häkin esittelyn kun sitä ei oo vielä tullut ollenkaan komppari häkeistä :D Mutta joo toivottavasti tykkäätte :)14 kommenttia:

 1. MItä odotat tällä hetkellä eniten ja mikset pidä enää sitä lifstyle blogia+ milloin voit tehä sen ruoka postauksen jossa kerrot mitä teihän kanit syö ja kuinka paljon??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootan kesää :) En pidä koska se ei ollut oikeen mun juttu :) Teen sen mahollisimman pian :)

   Poista
 2. Ei mitenkään pahalla, mutta kuulostaa sairaan rasittavalta toi purkan mässytys, joten suosittelen, ettet syö sitä videota kuvaillessas:)

  VastaaPoista
 3. Samaa mieltä emilian kanssa! Purkan mässäys on sairaan rasittavaa, ja sen lisäksi (ei pahalla!!) kamera heiluu hirveesti. Muuten ihan yes.(:

  VastaaPoista
 4. Tonne häkkiin vois tosiaan laittaa suojapaikan :) Ja älä mässää!

  VastaaPoista
 5. No perusvirikkeitä just nämä vessapaperirullista tehdyt lelut (ei valkoisia vessapaperirullia) tai sitten vain metsään keräilemään esim. pajunoksia joita saavat mutustaa yllinkyllin. Joku suojapaikka/-mökki kannattaa myös hankkia, joko itse rakentaa, ostaa tai tehdä pahvilaatikosta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ideoista :) Meillä ei kanit suojapaikoista tykkää ;D

   Poista
 6. Näyttää tosiaan aika tylsältä tuo häkki mutta ihan hyvän kokonenhan se on. Hysiä virikkeitä on ihan kaneille tarkotettujen lelujen lisäksi esim jotkut lintujen lelut ja ihan luonnosta kerätyt oksati. Meidän pupujen lemppari on aktivointipallo, joko ihan kanille tarkoitettu tai kissan aktivointipallo.

  pupunpaivat.blogspot.fi

  VastaaPoista
 7. Ei pahalla, mutta jos itse saisin päättää pitäisin koko leikkimökin kanien "häkkinä" saisivat paljon enemmän tilaa (vaikka niitä pitääkin vapaana). Eikös tonne häkiin kyhäillä riipparin? Käyttääkö kanit sellasia? Itselläni ainakin marsut tykkäsivät riippareista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei oo mahollista pitää kaneja koko mökissä, meillä on ollu riippari mut ei ne oikeen tykkää :D Oon nyt alottamassa sisustaa kanien häkkiä uusiks :)

   Poista