maanantai 16. kesäkuuta 2014

Ihana viikko

Moi! Viime viikon vietin leirillä kaneineen. Ihan mahtava viikko takana ja ehdottomasti menen ensi kesänä jos se pidetään. :) Leirillä oli koko ajan mukavaa tekemistä ja kiva porukka, viikko tai siis viisi päivää meni nopeasti ihanassa seurassa. Molemmat kanit rupesi hyppimään paljon paremmin ja osallistuivat siis leirin päätteksi oleviin kisoihin, Porkkana osallistui 30cm-40cm luokkaan ja Pilvi 25cm-30cm luokkaan. Pilvi meni ekan kierroksen viidellä virheellä ja toka kierroksen kahdella virheellä, Porkkana meni molemmat kierrokset viidellä virheellä. :) Näyttelyt meni ihan hyvin, Porkkana sai 90p ja Pilvi 91,5p+tuomarin suosikki, eli Pilvi sai sitten vihreän ruusukkeen josta mulla ei nyt oo valitettavasti kuvaa.Ainiin ja säihän molemmat kanit tatuoinnitkin korviinsa leirillä. :) Leiri viikko oli tosi kiva kaikkineen iloineen ja suruineen. <3 Kiitos kaikille leirillä olleneille ja ohjaajille! :) Etenkin Jasminelle leirin järjestämisestä. <3


Nyt sekalaisessa järjestyksessä kuvia leiriltä:
26 kommenttia:

 1. oliks kiva kun se 5kk vanha kani tapettiin?? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miks se tapettiin? :o

   Poista
  2. Se tapettiin koska se oli uhmaiässä eli oli kova kiusankappale. Ne tappo sen kuulemma mettän reunassa!!

   Poista
  3. No asia näin ei ole. Siitä voitte kysyä lisää muilta kun minulta.

   Poista
  4. Joo, se oli varmasti koko leirin kohokohta. Nyt jotain järjen käyttöä ihmiset :D itkettää teidän puolesta. Ja joo kyllä ymmärrän sarkasmia mutta tää meni kyllä yli kaiken idiotisminkin. Eiköhän se kani lopetettu jostain ihan hyvästä syystä, miksi teidän pitää sitä tulla analysoimaan sen enempää. 'Ne kuulemma lopetti sen mettän reunassa' niinpäniin, kuulemma. Olitko itse siellä? Et, sitä vähän mäkin aattelin. Ootte varmaan ihan himo tyytyväisiä itteenne kun ootte tullu tän leiriläisen blogiin pätemään asiasta. Ei oo Emilyn tehtävä kertoo teille asiasta joka ei teille kuulu :). Toivottavasti muuten olis ensvuonnakin niin pääsisin itekin mukaan!

   Poista
  5. Kiitos :) kyllä se enskin vuonna järjestetään ;)

   Poista
 2. miten ne kanin korva tatuoinnit tehään??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän niinku ihmisen korvis eli on pihdit ja niihi kiinnitetään numeroita ja sitte painetaa kanin korvaan ja levitetään jälkeen päin mustetta. Se sattuu suunnilleen saman verran ku korviksen tekeminen :)

   Poista
  2. Nii kuka teki? Ettehän te kokemattomat kakrut tehny ite niitä? Ne voi tulehtua!

   Poista
  3. Ei ne kakarat niitä varmaan tehny. Vaan ne "isommat" kakarat. Eli leirin pitäjät. Leirin pitäjät käyttäytyy netissä ainakin kun mokomat 10vuotiaat. Leirin pitäjät olivat siis 18-20 vuotiaita.

   Poista
  4. Kyllä leirin ohjaajat ne tekivät.

   Poista
  5. Nyt on ihan pakko sanoa, että tatuoinnit ei tulehdu kovinkaan helposti, en oo _koskaan_ kuullut että olisi tulehtunut, kanin korvanlehti on aika ohut, siinä muutama pieni reikä ei kovin helposti tulehdu. :D

   Poista
  6. Joo en oo mäkää kuullu :D

   Poista
  7. Tatuointi voi tulehtua kyllä. Sen vu8ksi on hyvä käyttää desinfiointiainetta puhdistaakseen korvan. Varsinkin lupilla korvanlehti tulisi putsata senkin vuoksi että iholla oleva rasva saadaan pois ja tatuointi pysyy paremmin. :)

   Poista
  8. No meillä ei oo tulehtunut. :)

   Poista
 3. hienoja kuvia kaneista

  VastaaPoista
 4. Hei ! Miten saan mun omaan blogiin nuo missä sulla lukee "kameran takana " tai "pilvi" ja niitä kun en saa mitenkään :D:D ??? Kiitos jos autat :)

  VastaaPoista
 5. Mut se ei tuu kuiten näkymään tollee niinku sulla :c

  VastaaPoista
 6. Voitko osallistua mun arvontaan Emily? Mun blogi osoite on: emmankanit.blogspot.com

  VastaaPoista
 7. Kiva ja ihanat kuvat Mut miten tollasii leirei löytää? :D

  VastaaPoista