keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Lomailua

Moikka! Nyt en oo pitkään aikaan postannut kun on ollut tosi huono netti mutta nyt yritän saada tän tehtyä. :) Ollaan nyt kanien kanssa Somerolla isäpuoleni vanhemmilla, täällä ollaan oltu jo sunnuntaista asti ja kanit ovat nauttineet. Kanit ovat ulkona kompparissa ja yöt joutuu olemaan bokseissa koska komppareihin ei uskalla yöksi jättää, mut onneks kanit menee bokseihin 23.00 aikaa ja pääse pois 7-9 aikaan aamulla riippuen siitä monelta herään tai jos joku muu päästää ne ulos. Kanit saa päivät syödä ruohoa ja ollaan ulkoiltu joka päivä vapaana ja valjaissa. :) Kanit saa myös paljon huomiota kaikilta ihmisiltä. Kävin tänään eläinkaupassa ostamassa vähän pellettiä, en hirveesti ostanut kun kotona on lisää mutta varmistin vaan että ruokaa riittää. Just ennen kun oltiin lähössä niin kamera päätti päättää päivänsä, joten nyt on kuvat puhelimelta :D7 kommenttia:

 1. Mikä ihmeen komppari ?? Ja ei kanii saa laittaa pieneen tilaan yöks koska ne on periaatteessa yöeläimii ne nukkuu vaa joku 3-5 tuntii vuorokaudessa !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Komppari on kompostikehikoista rakennettu aitaus.
   No eine sinne bokseihin nyt parissa yössä kuole!! Ja tämähän on vain VÄLIAIKAISTA!
   (Ps. Emily, sori kun vastasin....)

   Poista
  2. Arvasin että joku tulee pätemään kanien olosta boksissa, meillä ei ollu oikeen vaihtoehtoja kun ollaan nyt viikko täällä. Olisko mielestäsi ollut parempi idea jättää kanit viikoksi yksin kotiin? :D

   Poista
 2. Kiva blogi! :)
  Haluaisitko seurata kani blogiani? Liity ihmeessä lukiaksi!! Ninnikaninelamaa.blogspot.fi Kanin käpälät ♥

  Blogi kertoo sekarotuisesta kanista ja hänen elämästä. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos :)) Käyn kurkkaamassa :)

  VastaaPoista
 4. Millon teet seuraavan postauksen sun postaukset on ihania ja sun blogi on yks mun lemppareist <3 voisitko toteuttaa lähiaikoina kanien päivän ja millä kameralla kuvaat, aika hyvälaatusia kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ollu nyt mökillä, huomenna tai keskiviikkona pääsen taas kirjottamaan koneella :)) Kiitos paljon :) Voin toteuttaa, kuvaan yleensä järkkärillä /)

   Poista