keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Huhhuh ja kesän parhaat asiat!

Moikka! Viikko siitäkin on jo kun viimeksi postasin, viikonlopun olin tosiaan siellä Tallinnassa ja oli älyttömän kivaa. :) Perjantaina oli Enkun koe josta sain 10- ja maanantaina äikkä. Huomenna vielä kemian koe ja sitten vasta seuraava maanantaina jolloin Ruotsi. Keskiviikkona on vielä myös bilsa ja sitten alkaa syysloma! Odotan jo innolla kun olen iskällä ja pääsen kuvailemaan kaneja ihanassa päivän valossa syksyisellä taustalla. Ehkä taas motivaatio palaisi kaneihin ja saisin häkinkin kunnolla siivottua. Tänään aattelin kerätä tältä kesältä 2014 kivoimmat asiat kanien kanssa. Kesä meni niin nopeesti ettei sitä huomannutkaan mutta aina jotain muistoja jäi mieleen. :)
Ei kovin montaa kuvaa löytynyt mutta jokainen sitäkin tärkeämpi <3 KIITOS KESÄ 2014!
Pihaleikit

Jokainen ulkoilu kerta


Hauskat hyppyhetket

Pitkät rapsutukset ja kuvailut

Ihanan hehkeenä radan jälkeen

Meijän mahtava leiri #selfie

Uusilla valjailla oli kiva olla ulkona

5 kommenttia:

 1. Aika paljon kokeita sulla!:0 Miten sä jaksat, kun sulla on vielä kanit hoidettavana?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Onhan tää välillä aika raskasta mutta yritetään :)

   Poista
 2. Tää oli ennen mun lempi kani blogi mut nyt tää on toisiks huonoin :( Koska postaat liian harvoin, et tee postauksia huolella tai ajatuksella! Panosta blogiasi niin tästä voi tulla vielä monen lempiblogi! :) En siis millään huonolla, mutta... Teet vaikka viikonloppuisin pari postausta ja kyt julkasemassa ne viikon mittaan? :) Ja kun ensiviikolla on syysloma voikko tehä pitkän kanienpäivn kuvina? Niiku tosi tosi pitkän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo itteäkki harmittaa :( Mulle ei vaan ehdoteta mitään nii se on hankala tehä mitä haluutte :/ Nyt syyslomalla teen monta postausta ja otan itteäni niskasta kiinni :) Koulu vie vaan kamalasti aikaa :(

   Poista
  2. Tee kanien päivä!!
   Ja hieman enemmän hyppy kuvia.
   Vaikka eri postauksissa.

   Poista