maanantai 17. maaliskuuta 2014

Kastraatio ja kuulumisia

Moikka! Nyt on taas vähän aikaa kulunut kun viimeksi kuulumisia postasin :)Kuten otsikosta huomasitte varmaan niin Porkkanalla on kastrointi edessä keskiviikkona. Mulla alko mennä hermo kun se pissailee ihan kaikialle joten toivotaan että toi nyt auttaa. Toivotaan vaan että kaikki menee hyvin ja Poksu paranee nopeesti. Sain myyös uuden koneen tänään joten pystyn tekemään juttuja ilman että tarvii oottaa konetta tai muuta. :) Mun kamera on edelleen jossain joten en oo kamalasti voinu ottaa kuvia muutakun puhelimella jossa laatu ei oo kamalan hyvä :D Kaneille kuuluu hyvää ja nautti jo noista muutamista kevät päivistä mut nyt sinne tulikin lunta taas ;( Ihan tyhmää kun oli jo niin ihanan lämmin ja kaikkee :) Mutta seuraava postaus tuleekin varmaan keskiviikko iltana kun päästään kotiin eläinlääkäristä ja Porkkana on jo heräilly :) Vaihdoin muuten tänään kanien paikkaa mun huoneessa ja siivosin niiden häkit joten tuossa siitä kuva kun ne kerrankin ovat siistit :)


7 kommenttia:

 1. Toi porkkana näyttää ihan mun pupulta,paitsi että mun pupu on vähä pienempi ja pystykorva:))

  VastaaPoista
 2. Millo muute laitat palkinnot postiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sori en oo voinu laittaa kun ei suostunu menee postista läpi... :( Miten haluut että teen asian? Ootko tulossa PetExpoon 12.4? :)

   Poista
  2. En valitettavasti ole kun ei ole kyytejä sinne suuntaan:/
   Mikä siinä postissa sit oli?:0

   Poista
 3. Noi häkit on iha liian pienet -.- Ja noitte sun videoiden perusteella juoksutat kanejas vaa jonku 30 min päuvässä >:( Eikö sulle muka oo opetettu ettei kanit oo häkki eläimii!!! Tosi ärsyttävää et sulle on annettu kaneja jos et osaa ees hoitaa oikeen! Sori vaa jos loukkas mutku en jaksa kattoo ko kanit vaa joutuu olee jossai mini häkis -.-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on saamassa isomman häkin. Videoitten perusteella joo ehkä koska en kuvaa niitä koko ajan mut juoksutan molempia noin 3-4h päivässä eli osaan hoitaa kanejani :)

   Poista