lauantai 1. maaliskuuta 2014

Miks just näin?

Moikka! Ajattelin kirjottaa taas miks just Porkkana ja Pilvi ja ylipäätänsä kanit. Viimeks en nyt sinäänsä antanut kunnon syytä. Multa on nyt lähiaikoina useaan otteeseen että miks just kanit. No usein vaan tulee vastattua että no ne on kivoja. Sehän ei se oikea syy ole jos tarkkaan miettii. Kanit on kivoja ja ihania mut se ei ole mun syy miks mulla on kaneja. Kani mun mielestä tuntui siltä oikealta vaihtehdolta. Mietin että marsut on aika pienia,hamsut elää vähän aikaa ja kani oli sopivan kokonen ja hyvä ikäinen. En pystyis enää kuvitella mun elämää ilman kaneja koska se on muuttunut paljon kanien tullessa. Kaneista on tullut mun elämän tapa joillain on esim. hevoset. Mulla on kanit vaikka moni varmaan ajatteleekin että no nehän asuu häkissä ja niitä pitää vaan ruokkia ja siivota. Vastaus on: EI! Mun useammat menot menee kanien mukaan koska en voi jättää niitä yksin kotiin moneksi päiväksi. Mun elämä olisi ns. helpompaa ilman kaneja mutta en oo asiaa muuttamassa koska rakastan niitä ja ne on osa mun elämää. En nää mitään syytä että  mun pitäis elää eri tavalla, näin on ihan hyvä. Kanit on opettanut mulle paljon ja kun olen niistä täysin vastuussa en voi tehä mitä huvittaa jos vaikka kanit olis koko perheen asia olisi toisin. Jos mä en niitä ruoki tai siivoo sitten ne ei tuu ruokituks ja ne asuu sotkussa. Ja sitä mä ne haluu ja asia ei myöskään ole niin. Onneks jos joskus menen jonnekin niin saan apua ruokinnassa yms mutta ei se silti tunnu oikelta et jättäisin meijän kanit vaikka mun Isän hoitoon viikoiksi koska ne ei ole sen. Multa on myös kysytty entä kaveri suhteet, kun joudun ne kanit ruokkimaan ja juoksuttamaan vaikka presidentti olisi kylässä. Jos joku mun kavereista ei hyväksy kaneja on mun pakko vaan sanoa että ne on mun ja mä hoidan ne. Eli en pistä kavereita kanien edelle. Ne on kumminkin mun rakkaita eläimiä ja perheen jäseniä. Usein kuulee että no mä ruokin ne kun tuun, mulla se on ei. Sama kun mun vanhemmat sanoisi että meen nyt ulos ruokin sut kun tuun. Ei se käy päinsä. Joskushan tosiaan harmittaa että ei voi mennä jonnekin suoraan kun on kanit kotona odottamassa muta sitten tajuaa että mä se päätöksen teen että omistan kaneja joten en voi valittaa. Useammat mun kaverit onneksi hyväksyy kanit ja sen että ne on mun elämän tapa ja se on pakko hoitaa vaan ekaks alta. En myöskään sinäänsä tykkää pistää meijän kaneja muiden riesaks kun mulla on tottakai omat tavat hoitaa ja ruokkia joten yritän pitää mahollisimman normaalina. Tottakai on hyvä että tottuu myös muihin ihmisiin ja tapoihin.


Nyt tulikin aika pitkä postaus joten toivottavasti joku jaksoi lukea :)

Loppuun vielä kuva mun rakkaista pianokaisista :)


<3

4 kommenttia:

 1. Millon teet ostotsten esitelyn sieltä englannista:) ja kertoisit vähän siitä matkasta

  VastaaPoista
 2. Voitko tehä postauksen josssa kerrot mitä teijän kanit syö niin kun että kuinka paljon ja kuinka useisn ja näyttäisit milllasta se rabbit royale on? kun oot tehny sen mut et kertonjut et kuinka paaljon ne esim saa sitä rabbit royalee ja onko sillä mealla lifestyle blogi jos on niin mikä sen nimi on ;) kiva postaus muuten

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu voin :) Teen sen vaikka heti alkuviikosta :) Kiitos :) Ei Mealla enää ole, jossain vaiheessa sillä oli mutta poisti sen :)

   Poista