sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Pakkasta

Moikka! Ähh nyt on oikeesti otettava niskasta kiinni ja kirjotettava tännekkin useemmin, ei vaan tunnu olevan aikaa kaikelle. Mutta tänään siivosin koko kanilan, heitin kaikki matot roskiin koska suurin osa oli aivan pissassa ja kakassa ja lakasin lattian. Viimeistään varmaankin keskiviikkona kanit pääsetvät uuteen häkkiin. Eristeet laitettu yms, enään maalin kuivuminen. :) Tänään kun siivosin koko mökin heitin myös kanien ison komppari aitauksen ulos kaneineen. Eli kanit saivat juosta ehkä sen tunnin verran joka mulla kesti siivota niin ruoholla jossa oli pieni lumikerros. Kyllä vauhtia ja ihmeteltävää riitti. Heitin sinne myös vanhan patjan joka on pyörinyt kanilassa ettei niiden tarvitsisi istua koko aikaa kylmällä maalla jos siltä tuntui, se olikin hauska lelu ravata edes takaisin ja kaivaa sitä. :D No parempi niin kun että kaivaisivat maata ja häipyisivät häkistä. Komppari jäi nyt ulko käyttöön, ja laitoin kaneille tehdashäkin näiden parin päivän ajaksi, en viitsinyt enää ruveta laittelemaan uusia mattoja ja järjestelemään isoon häkkiin kun tulevalla viikolla ne kumminkin muuttamavat sieltä pois. Samalla sain mökin siivottua että trampoliini ja ulkokalusteet mahtuvat sinne viettämään talvea.
Myös siskoni tuli katselemaan ja huvittamaan pupuja tonttu lelunsa kanssa tänään ulos. Muutaman herkunkin taisi saada siskoltani, multa ne nimittäin tosi harvoin saavat herkkuja. Sain kamerankin raahattua ulos ja otettua muutaman kuvan kaneista ulkona häkissä kun kerrankin oli valoisaa, koskaan koulusta tultuani kun ei enään ole. Huomenna on jo ensimmäinen joulukuuta, että aika menee nopeasti. Enään kolme viikkoa jouluun! En voi uskoa, justhan oli kesä ja kanileiri? :D Pilvikin on keväällä jo kuusi ja Porkkana kolme, mihin tää kaikki aika on mennyt? Vielä viime vuonna tähän aikaan taisteltiin siitä ettei kanit pääse samaan aikaan vapaaksi koska Porkkanaa ei oltu leikattu enkä olisi koskaan kuvitellut niiden tulevan toimeen. Tässä sitä ollaa, kaksi ennen toisia vihaavaa kania yhdessä. Nyt kun ajattelee niin aika menee välillä ehkä liiankin nopeasti. Tavallaan mukava mutta tavallaan sääli.

Ohhoh tulipas pitkä teksti, no tässä muutama kuva mukavalta pakkas päivältä. :) Hauskaa tulevaa viikkoa ja joulukuun alkua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti