lauantai 3. tammikuuta 2015

Miksi bloggaan juuri kaneista?

Moikka! Ajattelin toteuttaa tälläisen postauksen että miksi bloggaan juuri kaneista.

Kaksi vuotta sitten syksyllä perustin blogin, silloin se oli perus lifestyle blogi jolla ei ollut mitään järkeä, kuvia tuli millon mistäkin eikä postauksissa ollut mitään päätä eikä häntää. :D Blogia pidin ehkä 6kk kunnes keksin että teen videoita YouTubeen, oli tarkoituksena saada ne myös blogiin. Ne ei koskaan tänne asti päässyt, blogi jäi ja tein enemmän videoita YouTubeen. Ne oli ihan päättömiä myös enkä edes jälkeenpäin kehtaisi niitä katsoa, saati näyttää. :D Kani bloggaus idean sain kun etsin tietoa kaneista ensimmäisen kanin (Porkkanan) kohdalla. Usein tuli vastaan että blogeista löytyi tietoa, joka musta oli aivan tyhmää kun postauksissa oli myös kaikkea muuta kuin se mun hakusana.

Ideahan lähti kun eksyin Rabbit Rubbish blogiin, seurasin sitä pitkään vaan sillä että se oli mun Fast Dialissa ja sieltä sitten katsoin päivittäin oliko postauksia tullut. Postaukset olivat kivoja ja kuvat hienoja. En koskaan ajatellut pitäväni jonain päivänä omaa blogia kaneista, ajatus tuntui tyhmältä kun kaneja oli vain yksi. Lopulta ajattelin vaihtaa lifestyle blogin kaniblogiin. Asia ei oikein onnistunut multa, kuvat olivat niin heilahtaneita että koko kania ei varmaan erottanut siitä ja teksti oli suurin piirtein tälläistä: "moi! tänään porkkana söi,oli ulkona ja leikki mun kans. huomenna en tiiä mitä tehään. no meen nyt ruokkimaan sen, moikka! Eli tuossahan ei ole mitään tolkkua, kanibloggaus loppui lyhyeen. Rupesin taas pitämään lifestyle blogia joka jossain määrin onnistui, kyllästyin vaan ajan myötä kun olin niin paljon Porkkanan kansssa. Tämän hetkiseen blogin idea lähti kun Pilvi tuli meille. Innostuin kun oli kaksi joiden elämästä kertoa ja myös elämä oli hieman tapatuma rikkaampaa kuin yhden kanin kanssa.

Kaneista bloggaaminen on tuntunut jotenkin oikealta harrastukselta, näiden kanssa kun paljon vapaa-ajastani vietän. Kanit on mulle tärkeitä ja iso osa arkea.


Kanibloggaamisen risut ja ruusut:

Risut:
-Saattaa välillä tulla todella samannäköisiä kuvia
-Kanien elämässä ei aina tapahdu mitään jännitävää tai kertomisen arvoista
-Usein mennään kanin ehdoilla kuvaus tilanteissa

Ruusut:
-Uusia tuttavuuksia muiden kanin omistajien kautta
-Kanien kuvaaminen on hauskaa
-Kanien seikkailuista on hauska kertoa

Itse tykkään tosi paljon eikä ole aikomusta vaihtaa blogia mihinkään muuhun lähi tulevaisuudessa. :)

Kiitos teidän 95 lukijan, tämä blogi on vielä pystyssä! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti