lauantai 30. marraskuuta 2013

Lunta

Moikka! Tänään oli aika normi päivä kaneilla. Ei tehty mitään ihmeellistä. Hypytin Porkkanaa hetken pihalla ja muuten vaan oltiin pihalla. Luntakin tuli vähän tänään mut ei se oikeen tunnu pysyvän maassa hirveän kauaa. Hetken se pysy mut sit se taas suli. Ois kiva päästä jo kanein kaa peuhaamaan lumeeen jos sitä lunta joskus tuliskin. Mulla oli tänään tylsää joten tein joulukalenterin Pilvelle ja sitten teen tänään vielä Porkkanalle. :) Voitin muuten myös Kaan blogissa valjaat ja hihnan. :) Huomenna selviääkin mun blogin arvonnan voittaja :) Ehtii siis vielä osallistua huomiseen aamuun klo. 8.00 asti. Melkein kaikki joulukalenteri luukut on valmiina mut pari vielä puuttuu. :) Eipä mulla varmaan tänän oikeen muuta oo niin huomiseen :) Ainii ja harjoiteltiin myös ulkona Poksun kaa sitä selälleen kääntöö ja se onnistu tosi hyvin. Vanha tekijähän se kohta :D No ei nyt ihan mut melkein.

2 kommenttia:

  1. Mä suosittelen et sisällä ihan rauhallisessa paikassa harjottelee tota selälleenkääntää, koska se on tosi stressaava kaneille. Siis on ihan kokemustakin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ollaan suurimmaks osaks tehty sisällä mut se on jo aika hyvin tottunut niin kokeilin kerran ulkona ja eipä se sitä haitannut. Sillähän on mahdollisuus kääntyä takasin jos se haluaa koska en pidä kiinni :)

      Poista