keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Tee itse kanille sosetta

Moikka! Tein eilen ton miten tehä kanille sosetta videon. Tein tosiaan ite sitä ja ainakin Porkkana tykkäs. Pilvi ei oikeen tajunnu mikä se oli joten se meni siltä vähän ohi :) Toivottavasti tykkäätte ja ehdotelkaa postauksia... :) Oon tehny kanin estee videon, mitä mieltä oon eri kanin ruuista ja sitten mistä mun kanit tykkäät tai mitä ne pelkää videon...kaikki noi pitäs ladata niin saisin ne tännekin :) Sunnuntaina aattelin tehä kanien päivä videon. :) Mut joo kommentoikaa mitä piditte videosta :)


6 kommenttia:

 1. Kiva postaus. Must toi on iha järkevä idea! Tykkääkö sun kanit siitä ? Onks Pilvi jo äkynny mitä se on ? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) No Porkkana tykkää mut Pilvi ei oikein tykkää syödä mitään muussattuna tai soseutettuna :)

   Poista
 2. aik hunosti kuvattu en jalsanu kattoo loppuu. Kanntikso aökaa vähä panostaa postauksii

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No yritän mut välillä ei oo mitään mistä postata niin yritän ite keksii jonkun :)

   Poista
 3. Mun miekstä sun ei pitäs väkisin keksii postauskii, ku välillä siltä tuntuu. :D Ja ei se haitta vaik sul on kolmen päivän postus tauko, se on aika normaalii, te vaikka harmemmin postauskia ja kunnon asiaa, eikä joka päivä mitään turhia kuulumispostauksia. :) En tarkottanu tätä kommenttii negatiivisesti vaan niinku rakentavasti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jooo...mut sit mulle valitetaan että et postaile...Mun mielestä ois kiva tehä kunnon postauksia vaikka tunnin välein mutku niitä ehdotuksia tulee niiin vähän.

   Poista