tiistai 26. marraskuuta 2013

Myydään ratsastus saappaat

Moikka! Tää postaus ei kyllä liity mitenkään kaneihin mutta mulla on vanhat ratsastust saappaat jotka kaipaisi uutta omistajaa. Saappaat on hyvässä kunnossa vaikka pari pientä naarmua hevostellessa on tullut mutta ei suurempia. Saappaaat on kokoa 36. Ne on Aigle merkkiset ja väriltään mustat. :) Jos kiinnostuit niin laita kommenttia tai ota yhteyttä s-postitse: phillipsnalle@gmail.comHinta: Sovitaan erikseen :)


Toivottavasti saappaat löytää pian uuden kodin sillä meillä ne vain istuu ja pölyttyy. :)

Kuvat ovat hieman huono laatuisia sillä oli pimeää. :)


4 kommenttia:

 1. Ei liity tähän postaukseen mitenkään, mutta selasin vanhrnpia postauksia ja näin kuvan, jossa kanisi oli märkä. Eihän kaneja saa pestä!? Itselläni on kaksi kääpiöluppaa ja en ole koskaan pessyt niitä. Eihän kanit luonnossakaan "käy uimassa".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kaneja voi pestä. Meillä pestään kanit kun ne on tosi likasia. Esim. kun löysä kakka jää kanin turkkiin kiinni. :) Ja kyllä kanit voivat/osaavat uida. :)

   Poista
  2. Niin voi/osaa, mutta luonnossa ne eivät TODELLAKAAN nauti siitä! Ei eka ano väittänyt, etteivätkö kanit osaisi hädän tullen uida vaan, että eivät ne luonnossa käy omasta tahdostaan "uiskentelemassa".

   Poista
  3. Ok. No meillä tykkää läträtä ihan mielellään tulee välillä suihkuhuoneeseen kun pesen häkkejä ja lotrailevat siellä ja mun pitää käskeä ne oikein pois kun muuten ne menee suhkun alle ja tulee ihan märäksi. Kiitos että sanoitte mutta pidetäänhän se jokaise omana mielipiteennä. :)

   Poista