perjantai 20. joulukuuta 2013

Joulukalenteri luukku 20: Kanieni persoonat

Moikka! Tänään onkin jo 20 päivä js huomenna onkin Viivin 6.v synttärit :) Enää neljä päivää jouluun <3 Tänään saatte kuulla vähän meidän kanien persoonista. Alotetaan vaikka Pilvestä:


Elikkäs Pilvi on aika rauhallinen kani. Sillä on omat hassut piirteensä kuten se että aluks se esittää vihasta mut sitten se nuoleekin jo sormia. Pilvi on aika persoonallinen kani. Se rakastaa olla rapsuteltavana mut se myös tykkää olla omassa rauhassa. Usein sen häkki onkin auki ja se tulee ulos ja hetken juoksentelee ja menee sitten takas omaan häkkiinsä. Pilvi saattaa myös pomotella muita kaneja välillä mut sitten se onkin jo taas innokkaana ja kilttinä haistelemassa niitä. Pilvi on vähän hassu mut ihana :)

Ja sitten Porkkana, Porkkana on aika vilkas kuten on varmaan tullut jo aika selväksi kuvista ja videoista. Sitä ei paljoa mikään pysyttele paikoillaan. Se rakastaa juoksemista ja vapaana olemista mut välillä se kyllä tykkää iha omastakin rauhasta. Usein se hakee syliin tai muiden ihmisten seuraan. Se myös tykkää olla koirien seurassa ja usein meneekin Viivin viereen makaamaan. Porkkana on Pilven vastakohta eli se ei kyllä kauaa yksin viihdy tai rupee paikat tuhoutumaan ja kova meteli kuulumaan häkistä :D Mutta ihana ja lempeä kani se kyllä on :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti