perjantai 27. joulukuuta 2013

Joululahjat osa 1/2

Moikka! Tein jouluna videon mitä sain lahjaks niin laitan nyt ekan osan tänne toka osa tulee varmaan huomenna? Ne tulee kahessa osassa koska toiset sain 25 päivä. :) Kanit sai aika paljon lahjoja vaikka nyt on meillä tiukka ruoka linja koska jossain vaiheessa kanit sai useita herkkuja päivässä eikä normi ruoka maistunut. Eli nyt on tavotteena huhtikuuhun mennessä saada Porkkana laihtumaan joten ei herkkuja ja Pilvi syömään normi ruokaa kun se on niin huono syömään. :) Mutta nyt videoon ja normi postauksiin kalenterin jälkeen :D PS. Sain paljon lahjoja enkä yritä mitenkään elvistellä mun lahjoilla (Sori huono laatu ja pimeää)


3 kommenttia:

 1. Vitsi sä sait paljon lahjoja! :D ja jos tos ei oo viel ees kaikki jos saat lisää ;D

  VastaaPoista
 2. miks sä otit videoo noista sun saamista joululahjoista kans???? eiks tän pitäny olla kani blogi eikä sun mikää lifestyle blogi????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ja vähänkö sä lesoot et sait noi paljo lahjoi, jotkut ei saa yhtää jote hanki elämä kakara

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Multa pyydettiin että esittelisin omatkin lahjat. En lesoo niinku jo sanoin. Yllätyin miten paljon lahjoja sain ja oon niistä tosi kiitollinen. :)

   Poista