sunnuntai 17. elokuuta 2014

Kesä lopuillaan

Kesä onkin lopuillaan ja sen huomaa myös kun illat viilenevät. Kanit tuli takaisin mun Iskälle tänään, kuvasin äsken kaneja siskoni kanssa eli saatte taas perus tylsiä ulko kuvia. :D Tulevalla viikolla kuvaan kanien päivän joka tulee kunhan saan editoitua ja kuvaan myös toivekuva postauksen eli ehtii vielä laittaa ehdotuksia. :) Porkkanat jotka kasvatin on melkein valmiita, oon myös kuivattanu voikukan lehtiä. Huomenna alkaa taas koulu ja nyt alkaa kunnon opiskelu kun viime viikko oli vaan tutustumista uusiin seiskoihin. :) Tänään siis pidin kaneja vapaana ulkona melkein tunnin, Porkkana myös tykkäsi lymyillä leikkimökin alla kun yritin kuvata. :D No kyllä se sieltä sitten loppujen lopuksi tuli :)

5 kommenttia:

 1. Hei suosittelen leikkauttamaan pilvinkin :)))
  Koska silloin siitä tulee täysin vessasiisti eikä se papanoisi enää muuallekkun wc-lootaan. :))
  Ei mulle muuta HEIPPA

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En enää uskalla leikkauttaa sitä kun se on jo 5 ja puol, niin se nukutus vois olla vaarallinen :)

   Poista
  2. Ai :D Luulin et pilvi oli se nuorempi 2v :) Mutta sitten ei kannatakkaan kun noin vanha :o Mentii leikkauttaan 7v puppeli joka sit kuoli nukutukses :)

   Poista
 2. Ai harmi :( Porkkana on 2v ja leikattu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se ei palioo haittaa ku se ois muutenki joutunu lopettaan hammasongelmien takia :( Mut tällä hetkellä mulla on 7 kanii käyään näyyttelys ja kaikki oma kasvattamii :) Taino yks ei oo siis se emä joka on jo 4vuotta :) Mut Shiba, Dora, Nessu, Orakkeli,Ossi ja Lilli on omii ja ne on iältään 1,5 vuotiata ja ne on ruskeasoopelisa :)

   Poista