sunnuntai 31. elokuuta 2014

Huonot tavat

Moikka! Sain tän idean Tiian blogista, elikkäs kerron mitä huonoja tapoja kanien kanssa mulla on. Toivon ettei kukaan tule näistä valittamaan koska aika moni voi varmasti sanoa että on edes kerran jotain tehnyt väärin tai unohtanu.

1. Juomakupin täyttö, se jää aina ihan viimeseen pisaraan asti. :D Oon tosi laiska kävelemään pihan toiselle puolelle hakemaan vettä, aina niillä on vettä mutta usein täyttö jää siihen asti että vettä ei ole paljoa.

2. Ruokien laitto, se jää myös aina viimeseks kun pitäis olla menossa jo nukkumaan niin rupeen laittelemaan ruokia. Usein sitten väsyneenä laitan kuppiin ruuat ja pistän häkkiin, suljen oven ja lähen.

3. Vapaana pito, molemmat kanit pysyy pihassa vapaana. Pilvellä on kumminkin aina valjaat ja hihna perässä, usein käväsen vain "nopeesti" sisällä mutta sitten se venyykin ja tajuan että kanit on ulkona vapaana. No äkkiä ulos ja katsomaan että onhan ne vielä pihassa, aina ollaan selvitty vaan säikähdyksellä mutta siinä pitäisi panostaa.


4. Valjaat ja hihnat lojuu aina lattiolla,pihalla tai jossain muualla minne ne ei kuuluisi. Ne jää aina siihen paikkaan missä ne riisun. :D Eli aika usein mökin terassilla tai mun huoneen lattialla.

5. Kanien kuvaaminen on tosi hauskaa mutta laiskuus valtaa mut enkä saa aikaseks raahata kameraa ulos,kun ei moni kaveri kaneista välitä niin kuvaaminen on joskus hieman tylsää yksin.

9 kommenttia:

 1. Oot laiskempi ku mie itte vietän kanienkaa 3-5h mut kun on nuo marsut tiel niii 3h

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enhän mä puhunu mitään kauanko vietän kanien kanssa aikaa :D

   Poista
 2. Mulla meinää olla sama homma valaiden kaa.:D Aina ne jää pöydälle lojuun..

  VastaaPoista
 3. Siis mitä sun vanhemmat on aatellu ku osaa SULLE kanin!?! Siis ensinnäkin hakkaat tos uusimmassa My Day videossa maata ja sanot pilville että säpsy... Se on luonnossa kanien varotusääni nii tottakai kanit reagoi siihen joten maata ei paukutella kanin läheisyydessä! Et juoksuttanut siinä kania vaikka kanin pitäisi saada päivisin väh 4h monipuolista liikuntaa! Kolmantena toi sun hypytys on ehkä maailman karseinta katsottavaa! opettele ennenkuin teet videoita! Susta vois tehä eläinsuojelu ilmoituksen! Mun kanit saavat Oxbow pellettii ja sun kanit saa jotain hirveen näköstä genesistä (?). Mun kanit juoksee 12h päivässä, sun kanit ei yhtään! Mun kanit kisaa eliittiluokkaa ja sä vaa pätkit niitä! En oli pikkupentu joka valittaa vain 15-vuotias tyttö turusta joka omistaa 6 kania !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on kanit päivittäin paljon vapaana, en vain kuvaa sitä My Daylle koska musta on ainakin tylsä kattella videolla kun kanit vaan juoksentelee. Niillä on myös tosi iso häkki täynnä virikkeitä ja tekemistä. Meillä ei kanit syö genesistä. Hei arvostan mielipidettäs mutta 1. oisit voinu laittaa nimellä ja 2. olist voinut ehkä asian ilmaista hieman asiallisemmin.

   Poista
  2. Ja en voi varmaksi sanoa mutta tiedän suurimman osan eliitissä hyppivistä kaneista joten en usko että kanisi hyppii eliittiä.

   Poista
  3. Pakko kommentoida tähän että Turussa ei asu 15-vuotiasta tyttöä kenen kani kisaisi eliittiä ;)

   Poista