perjantai 29. elokuuta 2014

Top 5 kaniblogit

Moikka! Nyt sain vihdoin tän väsättyä, tosi moni on tätä kysynyt ja nyt se on tehty. :) Tunnen/tiedän kaikki blogien pitäjät mutta se ei tosiaan liity mitenkään blogien tykkäämiseen. Kommentit ei ole kovin pitkiä, jokaisen nimen kohdalla on linkki blogiin. :) Toivottavasti tykkäätte ja ehdotelkaa taas postauksia. <3


Hennan blogia oon jo pitkän aikaan lukenu, kuvat on hyvälaatusia samoin videot. :) 


Postauksia ei tule kamalan usein muttakun tulee niitä on ihana lukea :)
Siirin blogin banneriin, postauksia tulee välillä usein, välillä harvoin. Siirin kanit ovat myös tosi ihania ja istuin täysin niihin Seelan poikasiin kesällä. Postaukset ovat usein pirteitä ja värikkäitä. :)

Anniinan blogissa pyörii ihania kaneja ja postauksia tulee aika usein. Banneri on ihanan värinen, sopii näin syksyyn. Postaukset ovat hyvin kirjoitettuja ja kubat hyvälaatuisia. :)


Lauran blogissa pyörii ihania eläimiä ja ne uudet kanin poikaset sulatti mun sydämmen. <3 Lauran blogia oon seuraillu vasta tän kesän mutta jo nyt yksi lemppareista. Postaukset ovat hyvin kirjoitettuja ja niitä tulee sopivaan tahtiin. :)
Katrionan blogi on ollut jo tosi pitkään mun lukulistalla. Posatauksia tulee mukavaan tahtiin ja kanit ovat ihania. Postauksien kuvat ovat aina hyvälaatuisia, samoin videot. Postaukset ovat kirjoitettu hyvin ja selkeesti. :)

2 kommenttia:

  1. Mistä tunnet Hennan siirin ja katrionan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hennan ja siirin kanileirilta ja katrionaa. En sinänsä tunne

      Poista