lauantai 20. syyskuuta 2014

Tulevaisuuden aatteita ja vierailua

Moikka! Nyt onkin viikonloppu, ihanaa! Otin kanit tänään sisälle aamusta vierailemaan. Kuvailin jonkun verran niitä sisällä ja sitten pari kuvaa kun Porkkana juoksi takasin mökkiin. Saatiin taas eilen 20kg paali heinää. Kanit asuu siis vieläkin leikkimökissä ja siitä mulla olikin tänään asiaa.


Kanit jää tosiaan talveksi ulos ja sen takia ne on tälläkin hetkellä 24/7 ulkona, otan niitä aina sillon tällöin sisälle juoksemaan jos ulkona on tosi märkää kuten tänä aamuna ne oli vapaana sisällä ehkä 20min. Kanit ei jää leikkimökkiin talveksi koska sinne menee ulkokalusteet ja trampoliini. Kaneille ollaan rakentamassa mökin viereen oma pieni häkki/mökki. Se on siis rakennusvaiheessa vielä. Tuossa alempana siis kuva millainen siitä on tulossa suurin piirtein. Takaosa ylhäällä lämpöeristetetty ja nurmikon alla verkko. Häkistä tulee aika iso, kaksikerroksinen niinkun kuvasta näkee.

Kuva googlestaSitten kanien tilanne: oon jo jonkun aikaa mietiskellyt kolmatta kania, mutta tänään tulin siihen tulokseet että EI. Tällä hetkellä haluun keskittyä noihin kahteen. Myös laumaan saattaisi olla hankala tunkea äkkiä kolmas kani kun kumminkn haluisin että samojen aitojen sisällä asuisi sovussa. Ja myös se että naarasta en välttämättä halua, mutta uros pitäisi leikata Pilvin takia. Eli tosiaan se kolmas kani ei meille tällä hetkellä sovi. Oon silti täysin tyytyväinen kahteen papanoijaan talossa.

Sitten kisat ja muut menot: Porkkanan kanssa olis ihana kisata esteitä mutta kun tuntuu että aika ja raha ei vaan riitä. Harjoittelemiseen ei tunnu riittävän rahaa ja joka kisakertaan menisi useita kymppejä osallistumiseen,ruokaa ja matkoihin. Messuilla tykkään käydä ja katotaan päästäisiinkö messuilla loikkimaan Porkkanan kanssa. Myös muita tapahtumia oon kattellu.

Sitten blogiin liittyviä: Eilen tuli kommentti että postaan liian harvoin, ja toivottiin että postaisin viikossa 3-7 kertaa. Mutta ainut ongelma on että mäkään en aina jaksais kirjotella pelkkiä kuulumisia. Eli nyt te saatte/joudutte ehdottamaan postauksia. :D Ei, en ole siis missään  nimessä lopettamassa tätä blogia vaan ideoita kehiin. Toki myös koulu ja muut harrastukset vie aikaa mutta koitan keretä.
Kahden viikon päästä viikonlopun oon Tallinnassa Horse Showssa muuten viikonloppuisin mulla on varsinkin aikaa kirjoitella.  Nyt kuvia tältä aamulta kun kanit pääsi sisälle loikkimaan. :)

6 kommenttia:

  1. Haluaisin kysyä, miksi laitat kanit asumaan ulos, kun ne ennenkin ovat saaneet asua huoneessasi? :) Söpöjä kuvia :3

    VastaaPoista
  2. Tohon harjoitteluun pakko kommentida, että eihän se maksa mitään jos itse rakennat vaikka kirjoista ja oksista esteitä. Ei aina tarvitse olla niitä hienoja muiden tekemiä esteitä ;) Myöskään ''kunnon'' esteiden tekeminen itse ei maksa paljon. :)

    VastaaPoista
  3. Pilvi on tollanen pörheä kani niinku mun Cindy.:3 Kivan näköinen toi uus mökki hommeli.:) Kanit varmaan tykkää, kun on lämpöeristetty ja kaikki.:)

    VastaaPoista