keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Mietiskelyä

Moikka! Edellis postauksen kommentissa "Siis mitä sun vanhemmat on aatellu ku osaa SULLE kanin!?! Siis ensinnäkin hakkaat tos uusimmassa My Day videossa maata ja sanot pilville että säpsy... Se on luonnossa kanien varotusääni nii tottakai kanit reagoi siihen joten maata ei paukutella kanin läheisyydessä! Et juoksuttanut siinä kania vaikka kanin pitäisi saada päivisin väh 4h monipuolista liikuntaa! Kolmantena toi sun hypytys on ehkä maailman karseinta katsottavaa! opettele ennenkuin teet videoita! Susta vois tehä eläinsuojelu ilmoituksen! Mun kanit saavat Oxbow pellettii ja sun kanit saa jotain hirveen näköstä genesistä (?). Mun kanit juoksee 12h päivässä, sun kanit ei yhtään! Mun kanit kisaa eliittiluokkaa ja sä vaa pätkit niitä! En oli pikkupentu joka valittaa vain 15-vuotias tyttö turusta joka omistaa 6 kania !" mulle tuli olo että oonko mä oikeesti huono kanin omistaja? No rupesin miettimään että meijän kanit pääse joka päivä ulos tai juoksentelemaan, meijän kaneilla on aina heinää,vettä ja ruokaa tulee kun on ruoka-aika. Meijän kaneja rakastetaan tosi paljon meijän perheessä ja kyllä pää vastuu on vanhemmilla. En tosiaan yritä hakea huomiota tällä vaan mietin tosiasioita.

8 kommenttia:

 1. vähä veikkailisin että toi on keksittyä tekstiä, koska eliitissä on melko vähän kaneja ja kaikki niiden omistajat tunnen, eikä kellään tietääkseni kyllä kuutta kania ole ja Turussa xd Mutta eipä noista kannata välittää, hölmöä touhua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pupuninja samaa mieltä! Okei mulla on 9 kania (koska pentue, ja asuu kanilassa) mutta tuo jo oli hirveä kommentti! Missä postauksessa tuo on? Okei tossa oli 1/5 totta (niiku et se maahan hakkaaminen on varoitusääni) mutta silti! Monet sanoo että kania voi kutsua maahan koputtamalla jne jne!
   Emily älä vaan välitä noista ! Ja jos tolla tyypillä on oikeesti 6 kanii nii säälin niitä! Mä kisaan helppo suoraa 1 kanilla niistä yheksästä... :D Okei no kohta ne 6 poikasta muuttaa!

   Poista
  2. Ja mun kaveri kisaa vaikeaa mutkaa mut en oon ees tienny et on olemassa elittiluokkakin :ominkä kokoista siellä hypätään?

   Poista
 2. Millon pupujen päivä tulee?
  Ja tollaset kommentit on aika outoja koska mulla oli kani blogi (kirjoitan anonyymillä koska poistin koko homman, Mut luen sun blogii)
  Mun kaneilla oli oma huone ja silti tuli kommenttii et niillä on liian vähän tilaa... siis oikeesti 3 kanilla 10m-8m huone liian pieni!? Ja sit valitettiin siitä ku heinät oli maassa... :D
  Mut joo älä välitä tollasesta paskasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noo niimpä, ihan pian ;) Kiitos :) En välitä.

   Poista
 3. Milloin tulee top kaniblogit?

  VastaaPoista